پنجشنبه، 27 مهر 1396

پرسش :

شخصى به دست عمّال جنایتکار روسى دستگیر شده است، تا حال که مدّت سه سال مى‌‏گذرد از نامبرده هیچ‏‌گونه اطّلاعى در دست نیست، مقدارى زمین مزروعه و اموال دیگر او بلا تکلیف است، وارث او هم یک پسر دایى و یک نوه عمو مى‌‌‌‏‌باشد خواهشمندیم حکم شرعى این مسأله را بیان بفرمایید؟

پاسخ :
تا فوت نامبرده محرز نشود ورثه حقّ ندارند در اموال او تصرّف کنند، و اموال او باید زیر نظر حاکم شرع یا نماینده مجاز او حفظ شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص445