پنجشنبه، 27 مهر 1396

پرسش :

اگر یکى از اولیاء دم که ولىّ بقیه اولیاء غیر بالغ است خواستار قصاص باشد، لیکن قاضى تشخیص دهد که او غبطه (مصلحت) آنان را در نظر نگرفته و با وجود فقر صغار (و رضایت قاتل به پولى در حدود یک میلیون و نیم تومان) باز درخواست قصاص مى‏‌نماید. تکلیف چیست؟

پاسخ :
در فرض مرقوم حقّ قصاص براى بعض ورثه ثابت نیست تا صغار بالغ شوند و همگى مجتمعا تصمیم بگیرند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص462