جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

این جانب، هم در خبرگزارى جمهورى اسلامى و هم در جهاد سازندگى مشغول به خدمت هستم، و نیاز مبرمى به گرفتن حقوق از دو واحد دولتى دارم، با توجّه به این‌که دولت جمهورى اسلامى ایران گرفتن حقوق از دو واحد وابسته به دولت را ممنوع کرده آیا مى‌‌‌‌‌‌‏‌توانم از دو سازمان دولتى حقوق دریافت کنم؟ فتواى امام در این زمینه چیست؟

پاسخ :
«نیاز» میزان نیست، تابع مقرّرات استخدام است، اگر خلاف مقرّرات باشد جایز نیست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص534