جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

زنى در مدّت خدمت خود از دولت حقوق مى‌‏گیرد و از منافع و اموال اختصاصى خود در منزل شوهر خرج هزینه زندگى مشترک و یا صرف خریدارى منزل و وسائل زندگى مى‌‏کند، و بدین ترتیب دارایی‌هایى به طور مشترک از درآمد طرفین تهیه شده (بدون این‌که مشخّص شود کدام شى‏ء مال کدام شخص است) آیا زوجه حقّ و سهمى از اموال و دارایى‌‏هاى فوق دارد؟

پاسخ :
آنچه از مال زوجه بدون این که به شوهر بخشیده باشد تهیه شده و عین آن موجود است زن حقّ دارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص553