جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

من در زمان طاغوت نه سال در شرکت «ایران یاسا» کار مى‏‌کردم، آنان حقوق واقعى مرا نمى‌‏دادند و اعتراض من هم به جایى نمى‏رسید، و چون دست به کارهاى خلاف مى‏زدند و من آنها را شناسایى مى‏‌کردم لذا مرا بیرون کردند، از این رو بابت حقّ خود مقدارى گازوئیل برداشتم؛ پس از انقلاب صاحب کارخانه فرار کرده و کارخانه زیر نظر صنایع ملّى اداره مى‌‏شود. لطفا مرا راهنمایى کنید که چگونه مى‌‌‌‌‌‌‏‌توانم این پول را به صاحب آن برگردانم؟

پاسخ :
اگر حقوق شما را کاملا نمى‌‏داده‏‌اند و به مقدار مبلغ مرقوم از آن شرکت طلبکار هستید مى‌‌‌‌‏توانید به جاى طلب خودتان حساب کنید، و در غیر این صورت باید به همان محلّ برگردانید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص578