جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

این جانب به دفعات مکرّر با گوسفندانى وطى نموده‌‏ام، با توجّه به این‌که دسترسى به گوسفندان ندارم تا براى سوزاندن آنها اقدام کنم و همیشه در پى توبه بودم ولى توفیق آن را نیافتم، اینک تکلیف من چیست؟

پاسخ :
در فرض عدم دسترسى به گوسفندان و صاحبان آن باید جدّا توبه کنید، و اظهار گناه نزد غیر خدا نکنید، و اگر صاحبان آنها را نمى‏شناسید باید قیمت آنها را از جانب آنان به فقیر صدقه بدهید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص587