جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

اگر شخص مسلمانى از دین خود برگشته و عضویت فرقه ضالّه بهائیت (و یا هر مرامى که بناء آن بر نفى ادیان الهى است) را قبول کرده و حقوق بگیر بیت المال نیز باشد، آیا دوباره مى‌‌‌‌‌‏تواند توبه کند و مسلمان شود و همچنان از بیت المال استفاده کند، و همچنین آیا بعد از توبه بازهم حکم مرتدّ درباره این گونه افراد جارى است؟

پاسخ :
مرتدّ فطرى گرچه توبه‏اش قبول مى‌‏شود ولى احکامى که بر ارتداد وى مترتّب شده (از قبیل باطل شدن ازدواج و انتقال اموال وى به ورثه و کیفر ارتداد) با توبه ساقط نمى‌‌‏شود، و پرداخت حقوق به چنین شخصى از بیت المال تابع مقرّرات دولت اسلامى است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص593