جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

در ایام پیرى و از کار افتادگى من، آیا فرزندان ذکورم موظّف به تأمین معاش و رفع مشکلات مالیم (از قبیل مخارج روزانه، تهیه لباس و غیره) هستند یا خیر؟ و آیا فرزندان إناثم از راهنمایی‌هایم (که آنها را به راه خیر و صلاح دنیا و آخرت دعوتشان مى‌‏کنم) باید پند بگیرند یا خیر، بگویند ما بزرگ و کبیر شده‌‏ایم به تو ارتباطى ندارد؟

پاسخ :
اگر پدر نتواند معاش خود را تأمین کند بر فرزند واجب است نفقه او را بدهد، و لازم است اولاد کارى که موجب اذیت پدر باشد انجام ندهند، و بهتر است به صلاح‏اندیشى‌‏هاى او احترام بگذارند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص596