جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

پسر بالغ یا دخترى که شوهر نکرده و کبیره است، آیا باید با رضایت پدر و مادر به مستحبّات و واجبات کفایى عمل کند یا خیر؟ و آیا ترک و بى‌‏اعتنایى به آنان در کارهاى مستحبّه و واجبات کفایى موجب بى‏احترامى مى‌‏شود یا خیر؟

پاسخ :
رضایت شرط نیست ولى از عملى که موجب اذیت والدین شود باید احتراز کنند. و در انجام واجبات و مستحبّات لازم نیست والدین را مطّلع سازند ولى اگر فرزند بکوشد تمام کارها را با اطّلاع والدین و رضایت آنها انجام دهد بسیار خوب است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص597