جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

طلبه‌‏‌اى هستم که فعلا مشغول درس مى‏‌باشم، پدرم پیرمردى است که نمى‌‌‌‌‌‏تواند مخارج خانه را تأمین کند، و در حال حاضر هم مقروض است، و جز بنده کسى نیست که مخارج خانه را فراهم سازد، در این صورت‏ درس خواندن براى بنده مجاز است یا خیر؟

پاسخ :
اختیار با خود شما است، و اگر تکفّل امور پدر را ضرورى مى‏بینید لازم است بر آن اقدام نمایید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص598