جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

این جانب مدّت هشت سال است که با دختر یک فرد بهایى ازدواج نموده‌‏ام -که البتّه نخست اسلام آورد- و حالا سه فرزند از ایشان دارم، همسر بنده مى‌‏گوید که رفت و آمد با پدر و مادرم را نمى‌‌‌‌‌‌‏‌توانم قطع نمایم، در صورتى که پدر و مادر ایشان بهایى هستند. آیا همسر بنده مى‌‌‌‌‌‏تواند با آنان رفت و آمد داشته باشد؟

پاسخ :
رفتن به منزل پدر و مادر مانع ندارد، ولى اگر خوف این باشد که دو مرتبه بهایى شود رفت و آمد نکند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص600