جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

اگر کسى بخواهد در منطقه مسکونى و در زمین خود مغازه آهنگرى یا درب و پنجره‏سازى و یا امثال آنها را برقرار کند (دولت اسلامى هم در آنجا مقرّرات خاصّى ندارد) آیا صاحبان منازل مسکونى دیگر حقّ جلوگیرى دارند؟

پاسخ :
در جایى که دولت اسلامى مقرّرات خاصّى ندارد نمى‌‌‌‌‌‌‏‌توانند از ساختمان کردن مالک در ملک خود جلوگیرى کنند، ولى مالک باید از کارى که موجب اذیت یا ضرر همسایگان باشد احتراز کند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص600