جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

مالک زمینى مى‌‏خواهد در محلّه مسکونى مغازه آهنگرى بسازد، همسایه‏‌ها اعتراض کرده‏‌اند، ولى مالک توجّه نمى‌‏کند، هر چند آنان حاضر هستند در مسافتى دورتر براى این کار زمینى به او بدهند أمّا او نمى‏پذیرد. لطفا تکلیف شرعى را بیان فرمایید؟

پاسخ :
حقّ ندارند از ساختمان کردن مالک در ملک خودش جلوگیرى کنند، ولى مالک باید از کارى که موجب اذیت یا ضرر همسایه باشد احتراز کند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص601