جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

این جانب شبى امام عصر (عج) را در خواب دیدم که به خانه ما آمده بودند، و پیرامون انقلاب و سرنوشت آن سخن مى‏‌فرمودند، هنگام مراجعت دو عدد نوار کاست به من دادند و فرمودند: «مراتب و مراحلى که شهید طىّ مى‌‏کند در این نوارها کاملا تشریح شده» وقتى از خواب بیدار شدم اثرى از آن نوارها نبود. آیا چنین چیزى وجود دارد؟ یا رؤیاى من رمز و معناى دیگرى دارد؟

پاسخ :
رؤیاى مذکور اگر چه رؤیاى خوبى است ولى حجّت شرعى نیست، سعى نمایید با دقّت در انجام وظایف شرعى رضایت خداوند و حضرت ولی امر علیه السّلام را تحصیل نمایید. ان شاء اللّه موفّق باشید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص622