جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

کسی که با وضو یا غسل جبیره‌ای نماز می‌خواند، آیا می‌تواند قضای نمازهای حال سلامتی را به جا آورد؟

پاسخ :
احتیاط واجب برای کسانی که عذر دارند تأخیر قضاست تا زمان رفع عذر؛ مگر با علم به باقی ماندن عذر تا آخر عمر یا ناامیدی از برطرف شدن عذر یا ترس از آمدن مرگ.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.