جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

آیا کسی که برای نماز و روزه میت اجیر می‌شود، می‌تواند آن را خودش انجام ندهد و به دیگری واگذار کند؟ و در فرض جواز، آیا می‌تواند به قیمت کمتر از آنچه خودش گرفته، به دیگری بدهد؟

پاسخ :
اگر در اجاره شرط نشده باشد که خودش انجام دهد، می‌شود؛ ولی باید به قیمت کمتر از اجرت قرار داده شده نباشد؛ مگر این که خودش بعض عمل را به جا آورده باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.