جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

چگونه باید نماز جمعه خوانده شود؟

پاسخ :
در نماز جمعه سوره معینی معتبر نیست، ولی مستحب است در رکعت اوّل پس از حمد، سوره جمعه و در رکعت دوم بعد از حمد، سوره منافقون خوانده شود و نیز مستحب است که حمد و سوره آن بلند خوانده شود و در نماز جمعه دو قنوت مستحب است:
یکی در رکعت اوّل قبل از رکوع که پس از خواندن قنوت به رکوع می‌رود و دیگری در رکعت دوم بعد از رکوع که پس از پایان قنوت به سجده می‌رود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.