شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

زکات فطره خانواده‌ی ما در چند سال پیش حدود 600 تومان می‌شد. خانواده‌ام پانصد تومان دیگر به آن اضافه کردند و یک سینی برای مسجد خریدند. امّا بنا به دلایلی این سینی به مسجد داده نشد. حال جهت جبران آن، چه کار باید بکنیم؟

پاسخ :
اگر چنان که مفروض سؤال است، مقدار زکات فطره در آن زمان 55 درصد قیمت سینی بود، اکنون باید بنا بر احتیاط مقدار زیادتر از حدود 55 درصد ارزش فعلی سینی (و معادل فعلی ارزشِ 600 تومان در آن زمان) را بپردازید.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.