شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

در آخرین مسأله زکات فطره در رساله عملیه فرموده‌اید: «احتیاط مستحب است زکات فطره را از محل بیرون نبرد، اگر مستحق پیدا می‌شود». مراد از محل چیست؟ مثلاً کسی در تهران زندگی می‌کند، محل او چه مقدار است؟ در شهرهای دیگر مانند قم چه مقدار؟

پاسخ :
به حسب ظاهر محل سکنی است، بزرگ و کوچک بودنش فرق نمی‌کند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.