شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

شغل پرسنل ناوچه، سفر دریاییست ولی احتمال دارد چند ماهی هم سفر دریایی نداشته باشند. یا به طور معمول در ماه یک هفته بیشتر سفر دریایی نمی‌روند. در این صورت نماز و روزه‌ی اینها چگونه است؟

پاسخ :
حکم مسافر را دارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.