شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

فاصله میان دو مکان یا دو شهر تا کجای شهر یا مکان حساب می‌شود به این بیان که اگر فاصله مکانی تا یک شهر کمتر از چهار فرسخ شرعی باشد، امّا اگر ما وارد آن شهر شدیم امکان دارد در نقاطی از شهر مسافت این دو مکان از چهار فرسخ شرعی بیشتر شود، وظیفه چیست؟

پاسخ :
اگر مقصد شهر باشد، ابتدای شهر را باید در نظر گرفت و اگر مقصد مکان معلومی در شهر باشد، به طوری که بقیه به منزله‌ی جادّه است، معیار همان مکان است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.