شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

شخصی گوسفندی را برای استفاده از شیر آن خریداری می‌کند ولی گوسفند مزبور شیر نمی‌دهد تا این که سال خمسی مالک آن می‌رسد. آیا به گوسفند مذکور در صورتی که از درآمد بین سال خریداری شده باشد خمس تَعَلُّق می‌گیرد؟

پاسخ :
در فرض مسأله خمس ندارد، اگر به نحوی جهت مؤونه بودن در آن باقی است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.