شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

شخصی که حساب سال نداشته است، زمین موروثی خود را به صورت باغ در آورده تا از میوه‌ی آن استفاده کند. پس از چند سال مقداری محصول باغ اضافه بر احتیاج او شده است اکنون می‌خواهد حساب سال قرار دهد، خمس این باغ چگونه است؟

پاسخ :
همان خمس مازاد بر نیاز واجب است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.