شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

اگر مقداری از پولی را که شوهر برای خرجی خانه به زن می‌دهد پس انداز کند. 1) آیا خمس به آن تَعَلُّق می‌گیرد؟ 2) سر سال خمسی شوهر حساب می‌شود یا زن؟

پاسخ :
حکم اموال شوهر را دارد، مگر آن چه به عنوان نفقه‌ی واجب زوجه باشد که ملک خود اوست و در هر دو صورت، زاید بر خرج سالِ هر کدام باشد، خمس دارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.