شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

شغل من لوله کشی گاز است که به فتوای حضرت عالی چون کثیرالسّفرم نمازم تمام است؛ ولی چند ماه یک بار برای تهیه‌ی اوراق مربوط یا مهر شرکت به تهران سفر می‌کنم. وظیفه‌ی نماز و روزه‌ی من در این سفر چیست؟

پاسخ :
اگر مسافرت مذکور، لازمه‌ی شغلی شماست نماز تمام و روزه صحیح است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.