شنبه، 29 مهر 1396

پرسش :

اگر پس از سفر اوّل نداند که کمتر از ده روز در محل تحصیل می‌ماند یا نه، اگر این تردید در هر مراجعت از وطن به محل تحصیل وجود داشته باشد، نمازش چه حکمی دارد؟

پاسخ :
اگر در سفر قصد ده روز ندارد، نمازش شکسته است؛ ولی کسی که برای کار یا تحصیل غالباً مسافرت می‌کند و ده روز نمی‌ماند، نمازش تمام است حتّی اگر بیش از ده روز با تردید بماند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.