يکشنبه، 28 آبان 1396

پرسش :

اگر پزشک - با توجه به گستردگی موضوع، نداند و یا فراموش کرده باشد که دارو یا روش تشخیصی وی برای خانم‌های باردار یا شیرده مضر است، مسؤولیت پزشک در صورت ایجاد عارضه در جنین یا مادر در چه حد است؟

پاسخ :
بدون تبرّی و اخذ برائت از مریض یا از ولی، ضامن است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.