سه‌شنبه، 30 آبان 1396

پرسش :

اموالی به فردی فروخته شده است و تحویل داده شده است تا سند در آینده رسماً به نام خریدار انتقال یابد، آیا فروشنده می‌تواند در این فاصله بین فروش عادی تا انتقال سند رسمی، شرعاً اجاره‌ای با خریدار منعقد نماید و اجاره طلب کند؟

پاسخ :
خیر، نمی‌تواند.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.