جمعه، 1 دی 1396

پرسش :

این جانب تمام اموال منقول و غیر منقول خود را در مقابل ده هزار تومان به فرزندم فروخته و منتقل نموده بودم، به شرط این که تا من زنده‌ام، در اختیار خودم باشد، متأسفانه فرزندم قبل از من از دنیا رفته است. آیا اموال به خودم بر می‌گردد یا به ورثه‌ی فرزندم منتقل می‌شود؟

پاسخ :
اموال به ورثه‌ی فرزند منتقل می‌شود، ولی با رعایت شرط مزبور.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.