جمعه، 1 دی 1396

پرسش :

تکلیف اموال کسی که مفقود الاثر گشته، چیست؟

پاسخ :
اگر زنده بودنش معلوم نیست و وارث هم دارد، مالش را کنار می‌گذارند و بنا بر اظهر تا مدت چهار سال وضعیت او را پیگیری می‌کنند، سپس مالش را بین ورثه تقسیم می‌کنند، ولی اگر بعداً زنده بودن او معلوم شد، تقسیم مال منتفی می‌شود و احوط صبر کردن است تا حصول علم عادی به موت او یا حصول اطمینان در خصوص شخص مفقود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.