شنبه، 9 دی 1396

پرسش :

دست زدن همراه با شادی و خواندن ذکر صلوات بر پیامبر اکرم و آل او علیهم السّلام در جشن‌هایی که به مناسب ایام ولادت ائمه علیهم السّلام و اعیاد ولادت و مبعث برگزار می‌شود، چه حکمی دارد؟ اگر این جشن‌ها در مکان‌های عبادت مانند: مسجد و نمازخانه‌های ادارات و یا حسینیه‌ها برگزار شوند، حکم آنها چیست؟

پاسخ :
دست زدنی که به حد لهو نرسد، اشکال ندارد؛ ولی در مساجد و امثال آن، هر عملی که موجب هتک احترام آنها است، جایز نیست.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.