يکشنبه، 10 دی 1396

پرسش :

فهمیدن بعضی از مسائل بعد از ازدواج توسط همسر، موجب ناراحتی و در بعضی موارد باعث مشکلات جدی می‌شود که زندگی زناشویی را با مشکل رو به رو می‌کند، آیا گفتن آنها قبل از ازدواج واجب است؟

پاسخ :
مواردی که نگفتن آنها سبب تدلیس می‌شود، باید گفته شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.