يکشنبه، 10 دی 1396

پرسش :

ولی شرعی، پسر یا دختری را پیش از بلوغ با رعایت عدم مفسده، به ازدواج دیگری در می‌آورد. آیا کراهت پسر یا دختر از این ازدواج پس از بلوغ اثری دارد و موجب خیار فسخ می‌شود؟

پاسخ :
کراهت آنها پس از بلوغ اثری ندارد و اختیار فسخ ندارند؛ مگر اینکه به بینه اثبات کنند که هنگام عقد مفسده داشته است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.