دوشنبه، 11 دی 1396

پرسش :

مخارج اولاد تا چند سال بر پدر واجب است؟ بعضی از فرزندان می‌خواهند درس بخوانند و تا سطح دکترا ادامه دهند. آیا تا پایان تحصیلات، پدر باید هزینه‌ی تحصیلات آنها را بدهد؟

پاسخ :
مخارج تحصیل اولاد بر پدر واجب نیست، بلکه فرزندان اگر فقیر باشند، به اندازه‌ای که نفقه‌ی روز خود را نداشته باشند و نتوانند تأمین کنند، بر پدر لازم است نفقه‌ی آنها را بدهد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.