چهارشنبه، 4 بهمن 1396

خوابیدن کودک در تخت ‌خواب والدین

پرسش :

خوب است که کودک را در تخت ‌خواب خودمان بخوابانیم؟

پاسخ :
من می‌گویم خیر. احتمالاً هنگامی که ساعت 2 نیمه‌‌شب بیدار می‌شودو با خود آغون واغون می‌کند، شما را اذیت خواهد کرد. اگر شما یا همسرتان در خواب خُرخُر کنید یا حرف بزنید، ممکن است بیدار شود و گوش‌دادن به این صداها برایش از خوابیدن جالب‌تر و جذاب‌تر باشد. ممکن است این حالت به صورت عادت درآید. و تا زمان نوپایی او و حتی بعد از آن هم ادامه داشته باشد و دیگر حاضر به جدایی از شما نشود.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

برای کودکم مفید است که هنگام صبح یا بعدازظهر یک چرت بخوابد؟

کودکم روز می‌خوابد اما شب نمی‌خواهد بخوابد، چه باید بکنم؟

کودکم در طول روز چقدر باید بخوابد؟

دوقلوهایم نمی‌خواهند بخوابند، چگونه می‌توانم با آن‌ها کنار بیایم؟

کودکم صبح خیلی زود از خواب بیدار می‌شود، چه کار می‌توانم بکنم؟

کودکم شب از خواب بیدار می‌شود. هنوز هم باید شب به او شیر بدهم؟

کودکم پس از گذراندن تعطیلی آخر هفته در بیرون از خانه، هنوز هم نمی‌خواهد بخوابد. چه کاری بکنم؟

زمانی که کودکم شب در خواب گریه می‌کند، باید سراغش بروم؟

کودکم در تخت ‌خوابش بلند می‌شود، آیا باید جلوی این کارش را بگیرم؟