چهارشنبه، 4 بهمن 1396

خواب بعداز ظهر کودک

پرسش :

برای کودکم مفید است که هنگام صبح یا بعدازظهر یک چرت بخوابد؟

پاسخ :
بستگی دارد که میل و نظر شما چه باشد. اگر شب زود می‌خوابد، در روز باید نزدیک ظهر بخوابد، بستگی دارد که تمایل دارید تا ساعت 8 شب، یا حتی دیرتر بیدار نگهش دارید، بهتر است بعدازظهر یک چرت حسابی بخوابد. اگر نمی‌خواهید نزدیک ظهر بخوابد، زودتر به او ناهار بدهید تا بعد از ناهار بخوابد. هنگامی‌که از چرت بعد از ناهار بیدار شد کمی غذا بدهید و او را تا بعد از شام بیدار نگه دارید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

کودکم روز می‌خوابد اما شب نمی‌خواهد بخوابد، چه باید بکنم؟

کودکم در طول روز چقدر باید بخوابد؟

دوقلوهایم نمی‌خواهند بخوابند، چگونه می‌توانم با آن‌ها کنار بیایم؟

کودکم صبح خیلی زود از خواب بیدار می‌شود، چه کار می‌توانم بکنم؟

کودکم شب از خواب بیدار می‌شود. هنوز هم باید شب به او شیر بدهم؟

خوب است که کودک را در تخت ‌خواب خودمان بخوابانیم؟

کودکم پس از گذراندن تعطیلی آخر هفته در بیرون از خانه، هنوز هم نمی‌خواهد بخوابد. چه کاری بکنم؟

زمانی که کودکم شب در خواب گریه می‌کند، باید سراغش بروم؟

کودکم در تخت ‌خوابش بلند می‌شود، آیا باید جلوی این کارش را بگیرم؟