چهارشنبه، 4 بهمن 1396

بیرون آمدن کودک نوپا از تخت ‌خواب

پرسش :

کودک نوپایم می‌تواند از تخت ‌خوابش بیرون بیاید. چه باید بکنم؟

پاسخ :
قبل از این‌که اتفاقی برایش بیفتد باید تخت بزرگ‌تر و بلندتری برایش بخرید و تختخوابش را عوض کنید. اگر متوجه شدید از لبه‌ی
تختش بالا می‌رود و بیرون می‌آید (مثلاً یک پایش را روی نرده‌های لبه تخت می‌گذارد)،همیشه نرده‌های کنار تخت را پایین بیاورید. این کار از افتادن و بیرون‌آمدنش از تخت جلوگیری نمی‌کند، اما احتمال افتادنش کم‌تر می‌شود. حتی می‌توانید کنار تختش یک صندلی
بگذارید تا با احتیاط از تخت ‌خوابش بیرون بیاید.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

در این زمینه حتما بخوانید:

آیا روزی می‌رسد که کودکم دیگر به روشن بودن لامپ نیازی نداشته باشد؟

آیا هنوز هم باید چراغ خواب برای کودک پیش دبستانی‌ام روشن باشد؟

کودکم نمی‌خوابد، مگر این‌که در اتاق را باز بگذارم. آیا باید چنین کاری را انجام دهم؟

کودک پیش دبستانی‌ام همیشه قبل از خواب نوشیدنی می‌خواهد. باید به او بدهم؟

خیلی طول می‌کشد تا کودکم بخوابد. چه بکنم؟

چگونه باید کودک نوپایم را راضی کنم تا تخت ‌خوابش را تعویض کند؟

آیا برای کودک نوپا یک تخت کوچک‌تر و کوتاه‌تر مناسب است؟

کودک نوپایم می‌خواهد در تخت خودش بخوابد. چگونه می‌توانم تشویقش کنم تا در تخت بزرگ‌تری بخوابد؟

کودک نوپایم بدون چراغ خواب نمی‌خوابد، آیا این حالت یک مشکل محسوب می‌شود؟