شنبه، 28 بهمن 1396

دوران نامزدى

پرسش :

آیا نگاه به بدن نامزد خود که هنوز نامحرم است (ولى محرم شدن قطعى است)، جایز است؟

پاسخ :
همه مراجع: خیر، نامزد نامحرم با سایر زنان تفاوتى ندارد.[1]

پی‌نوشت‌:
[1]. توضیح المسائل، مراجع م، 2433؛ العروة الوثقى، ج 2، النکاح، م 26؛ وحید، توضیح المسائل، م 2442؛ نورى، توضیح المسائل، م 2429.

منبع: مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى؛ دفتر بیست و یکم (احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، قم: دفتر نشر معارف، 1385.

مطالب مرتبط:

طلاى سفید براى مردان چه حکمى دارد؟

استفاده از طلا براى مردان به مدت کوتاه مانند لحظه عقد چه حکمى دارد؟

آیا خانواده عروس، مى تواند براى داماد حلقه و انگشتر طلا تهیه کند؟

زینت مردان با طلاى زرد چه حکمى دارد؟

در دوران عقد تا عروسى ـ که دختر در خانه پدر به سر مى برد ـ آیا تأمین نفقه او بر عهده شوهر است؟

آیا در دوران عقد ـ که دختر در خانه پدر و مادر زندگى مى کند ـ براى بیرون رفتن از خانه اجازه شوهر لازم است؟

آیا در زمان عقد (پیش از عروسى)، اجازه پدر عروس در مورد هم خوابى شرط است؟

آیا مى توان با همسر در دوران نامزدى (عقد کرده) رابطه جنسى داشت؟

تفریح و رفتن به گردش با نامزد خود ـ که هنوز عقد نکرده است ـ چه حکمى دارد؟