يکشنبه، 29 بهمن 1396

تصرف در مهریه

پرسش :

آیا زن مى تواند هرگونه تصرفى در مهریه اش انجام دهد؟

پاسخ :
همه مراجع: مهریه ملک زن است و اختیار تصرف با خود او است.[1]

پی‌نوشت‌:
[1]. امام، تحریرالوسیله، ج 2، المهر، م 15 و دفتر: همه مراجع.

منبع: مجموعه پرسش‌ها و پاسخ‌هاى دانشجویى؛ دفتر بیست و یکم (احکام ازدواج، مطابق با نظر ده تن از مراجع عظام)، سید مجتبى حسینى، قم: دفتر نشر معارف، 1385.

مطالب مرتبط:

اگر کسى با دخترى زنا کند، آیا مهرى بر عهده او مى آید؟

در صورتى که شوهر از دنیا برود و مالى نداشته باشد، آیا زن مى تواند مهریه خود را از پدر یا مادر شوهرش مطالبه کند؟

مهریه میت به چه کسانى مى رسد؟

اگر زن مهریه خود را ـ که در ذمه شوهر است ـ به او ببخشد بعد پشیمان شود، آیا مى تواند آن را از شوهر طلب کند؟