يکشنبه، 12 فروردين 1397

وقتی کودکم پا به زمین می‌کوبد، گریه و جیغ می‌زند، چه کنم؟

پرسش :

وقتی کودکم پا به زمین می‌کوبد، گریه و جیغ می‌زند، چه عکس‌العملی نشان دهم؟

پاسخ :
این رفتار، حالت بدخلقی و عصبانیت است و هرچه کمتر عکس‌العمل نشان دهید، بهتر است. در چنین مواقعی نمی‌توانید برایش دلیل و برهان بیاورید. به او پشت کنید و مشغول کار خودتان شوید. وقتی آرام شد، بگویید اگر مایل است پیش شما بیاید. حالت عصبانیت و کج‌خلقی را به یادش نیاورید. در این سن نیازی به این کار نیست.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

کودکم هروقت به مهدکودک می‌رود، گریه می‌کند، چه‌کار باید بکنم؟

کودکم به خاطر دعوایی میان من و همسرم به وجود آمده، گریه می‌کند، چه کنم؟

چرا بچه‌ها گریه می کنند؟

وقتی کودک گریه می‌کند، باید به سراغ او بروم؟

کودک پیش دبستانی‌ام همیشه در پایان روز، بی‌دلیل گریه می‌کند. چرا؟

بهترین راه آرام‌کردن کودک پیش دبستانی‌ام که گریه می‌کند، چیست؟

کودک نوپایم هنوز هم گاهی گریه می‌کند. این حالت طبیعی است؟

چرا هنگامی‌که سعی می‌کنم به کودکم کمک کنم، گریه می‌کند؟

کودکم هنگامی‌که پستانک ندارد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم بکنم؟

کودک نوپایم وقتی نمی‌تواند کاری انجام دهد، گریه می‌کند. چه‌کار می‌توانم انجام دهم؟