يکشنبه، 12 فروردين 1397

اگر کودکم عینک لازم داشته باشد، چه‌کار باید بکنم؟

پرسش :

اگر کودکم عینک لازم داشته باشد، چه‌کار باید بکنم؟

پاسخ :
اکثر کودکان عینک لازم ندارند، اگرچه بعضی از آن‌ها برای مدتی باید عینک بزنند تا مشکل موقتی چشم‌شان برطرف شود.

البته کودکان دیگری هم هستند که در تمام مدت زندگی‌شان باید عینک بزنند و بسیاری از نقطه ضعف‌های اجتماعی یا آموزشی هم وجود دارند که به واسطه نزدن عینک به وجود می‌آیند. اگر کودکتان عینک لازم دارد، بهتر است که جار و جنجال راه نیندازید. بسیاری از کودکان اعتراضی به زدن عینک ندارند، اما طرز فکر و نگرش منفی مادر، موجب می‌شود تا او دیگر عینک نزند.

این روزها قاب عینک‌ها به گونه‌ای جالب و جذاب طراحی می‌شوند و شیشه‌های آن پلاستیکی و سبک است و نمی‌شکند. بنابراین به فکر خرید عینک برای کودکتان باشید زیرا به نفع اوست و بگویید با عینک چقدر قشنگ و زیبا شده است.

منبع: کودک شما (مجموعه پرسش و پاسخ از یک سالگی تا پیش دبستانی)، دکتر کارول کوپر، مترجم: ملیحه وفایی، ناشر: کتاب سعدی، چاپ اول (1384).

پرسش و پاسخ مرتبط:

چگونه کودکم را تشویق کنم که حرف بزند؟

کودکان چگونه یاد می‌گیرند که صحبت کنند؟

لوچی چیست و در مورد کودکان چگونه تشخیص داده می‌شود؟

حس بینایی کودکم برای اولین‌بار، چه موقع باید کنترل شود؟

حس بینایی نوزاد چگونه تحول پیدا می‌کند؟

آیا کودکم به تست شنوایی نیاز خواهد داشت؟

حس شنوایی نوزاد چگونه پیشرفت می‌کند؟

آیا خوردن نوشابه‌های گازدار برای دندان‌های کودک بی‌ضرر است؟

چگونه می‌توانم به کودکم کمک کنم تا دندان‌های سالمی داشته باشد؟