دوشنبه، 11 تير 1397

دلیل ابتلا به آفت دهان

پرسش :

دلیل ابتلا به آفت دهان چیست؟

پاسخ :
در بیشتر موارد دلایل ابتلا به آفت دهان دقیقاً مشخص نمی‌شود، عوامل چند گانه‌ای ممکن است سبب بروز آفت دهان شوند. بعضی از آنها عبارتند از:

* خراشیدگی در مخاط دهانی. این خراشیدگی‌ها ممکن است در اثر مسواک زدن، کار دندانپزشکی یا تصادف بوجود بیاید.

* رژیم غذایی که کمبود ویتامین B12، روی، اسید فولیک و آهن دارد

* خمیر دندان‌هایی که دارای سدیم لوریل سولفات هستند

* حساسیت به بعضی از باکتری‌های درون دهان

* هورمون‌ها

* استرس

* سیگار کشیدن

* اشکالات سیستم ایمنی بدن

منبع: دانستنی‌های پزشکی، محمد جواد واعظی، قم: نوید حکمت، چاپ اول (1396)

در این زمینه بیشتر بخوانید:

آیا استفاده از مولتی ویتامین از آفت دهان پیشگیری می‌کند؟

چه خوراکی‌هایی به بهبود آفت کمک می‌کنند؟

اگر به طور مکرر به آفت دهان مبتلا می‌شویم چه باید بکنیم؟