دوشنبه، 5 شهريور 1397

خوردن و آشامیدن از ظرف طلا و نقره

پرسش :

استفاده از ظروفی که از مخلوط طلا یا نقره ساخته شده، برای‌ خوردن و آشامیدن چه حکمی دارد؟

پاسخ :
استفاده از ظرفی که از فلز مخلوط با طلا یا نقره ساخته می‌شود، در صورتی که مقدار فلز ‌زیاد باشد، به طوری که به آن، ظرف طلا یا نقره گفته نشود، مانعی ندارد.
تبصره: همان طوری که قبلاً ذکر شد، خوردن و آشامیدن در ظرفی که از طلا و نقره ساخته شده، حرام است. لیکن نگهداشتن آن یا استفاده­های دیگر از آن – غیر از خوردن و آشامیدن – حرام نیست.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

استفاده و نگهداری از ظروف طلا و نقره جهت تزئین دکوراسیون منزل و کارهای تزئینی دیگر، چه حکمی دارد؟

در بازار بستنی­هایی عرضه می‌شود که در آن از پودر طلا استفاده می‌شود، تولید و خرید و فروش پودر طلا برای این بستنیها چه حکمی دارد؟

استفاده از ظرفی که از جنس آهن یا مس است، ولی روی آن آب طلا یا آب نقره داده‌اند، برای خوردن و آشامیدن چه حکمی دارد؟

حکم استفاده از ظروفی که دستگیره‎ی آنها از جنس طلا و نقره است مثل استکان، چیست؟