سه‌شنبه، 13 شهريور 1397

تعیین جنسیت برای خنثی

پرسش :

برخی از افراد در ظاهر مذکّر هستند، ولی از جهات روحی و روانی ویژگی های جنس مونّث را دارند و تمایلات جنسی زنانه در آنان به طور کامل وجود دارد و اگر مبادرت به تغییر جنسیت نکنند به فساد می افتند. آیا معالجه ی آنان از طریق انجام عمل جراحی جایز است؟

پاسخ :
عمل جرّاحی مذکور برای کشف و آشکار کردن واقعیت جنسی آنان اشکال ندارد، به شرطی که این کار مستلزم فعل حرام و ترتّب مفسده ای نباشد.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

آیا تعیین جنسیّت جنین به کمک رژیم غذایی جایز است؟ و آیا این عمل دخالت در، طبیعت و خواست الهی محسوب نمی شود؟

آیا تغییر ژنتیکی جنین انسان به منظور اصلاح نژاد و ایجاد اوصاف دلخواه در آن، مانند انتخاب رنگ پوست، افزایش ضریب هوشی جایز است؟

آیا تغییر جنسیت برای دوجنسی ها و اشخاص خنثی و همچنین زنان و مردانی که آثار مرد یا زن بودن به روشنی در آنها دیده می شود، جایز است؟

آیا تغییر جنسیت جایز است یا خیر؟

انجام عمل جراحی برای الحاق فرد خنثی به زن یا مرد چه حکمی دارد؟

نگهداری اسپرم غیر شوهر در بانک اسپرم یا محل نگهداری دراز مدت اسپرم مرد و استفاده از آن در مواقع لزوم برای زن، چه حکمی دارد؟

آیا تلقیح نطفه ی مردی نامحرم به همسر مردی که بچه دار نمی شود، از طریق قراردادن نطفه در رحم او جایز است؟