جمعه، 16 شهريور 1397

حکم صدور گواهی نادرست برای بیمار

پرسش :

صدور گواهی نادرست از طرف پزشک برای بیمار، سهواً یا عمداً، چه حکمی دارد؟

پاسخ :
عمداً جایز نیست و در صورت سهو باید در صورت امکان آن را تدارک(۱) و جبران کند.
پی نوشت:
۱.  باید ضرری را که با دادن گواهی نادرست به شخص یا موسسه ای وارد کرده است جبران نماید.
منبع: leader.ir

احکام مرتبط:

آیا دریافت حق طبابت و یا عمل جراحی، قبل از انجام آن کارها، جایز است؟

اگر پزشک در طبابت خود کمال دقت را برای بهبودی بیمار انجام دهد، ولی بهبودی حاصل نشود، آیا پزشک نسبت به حق ویزیت مدیون است؟

آیا دریافت حق طبابت قبل از بهبودی بیماری، طبق روش مرسوم صحیح است؟