شنبه، 4 اسفند 1397

فوائد بهداشتی ختنه کردن

پرسش :

ختنه کردن چه فائده ای دارد؟

پاسخ :

پاسخ اجمالی:
ختنه از تشکیل عفونت بین غشا و سر آلت تناسلی پیش گیری می کند. آمار نشان می دهد که سرطان آلت، در کسانی که ختنه نشده اند بیشتر است.

پاسخ تفصیلی:
پاسخ این سؤال روشن است؛ زیرا:

1- تشکیل عفونت بین غشا و سر آلت تناسلى در عدّه اى از کسانى که ختنه نشده اند زیاد دیده مى شود و عمل ختنه از این ابتلا جلوگیرى مى کند.

2- آمار نشان مى دهد که سرطان آلت، در کسانى که ختنه نشده اند بیشتر است؛ البتّه باید در نظر داشت در شیر خوارانى که زود ختنه مى شوند به علّت عدم رعایت نکات بهداشتى، با تشکیل زخم سر آلت، احتمال تنگى سوراخ انتهاى خارجى مجراى ادرار وجود دارد، ولى باید مراقب آنها بود که ضمن استفاده از فواید این وظیفه مذهبى، از زیان هاى احتمالى ناشى از عدم انجام صحیح آن برکنار بمانند.

منبع: پاسخ به پرسش های مذهبی، آیات عظام مکارم شیرازی و جعفر سبحانی، مدرسة الإمام علی بن أبی طالب(ع)، چاپ دوم، ص 345.

پرسش های مرتبط:

فلسفه «حجاب» چیست؟

اسلام چه اهدافی را از وضع برخی «مجازات ها» برای مجرمین دنبال می کند؟

چرا زنان باید بعد از طلاق یا فوت شوهرانشان «عِدّه» نگه دارند ولی مردان نیاز به این کار ندارند؟

فلسفه تحریم «جنگ» در «ماه هاى حرام» چیست؟