سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

ورود زن حائض به سرداب مسجد

پرسش :

ورود زن حائض به مکان‌هایی که در مسجد بودن آن شک است (مانند بام، سرداب و مقداری که به مسجد افزوده می‌شود) چگونه است؟

پاسخ :
همه مراجع: آنچه مشکوک است، حکم مسجد را ندارد و ورود به آنجا برای زن حائض اشکال ندارد.[۱]

پی نوشت:
[۱] – العروه الوثقى، ج ۱، فیما یحرم على الجنب، م ۴ و ج ۲، الاعتکاف، م ۲۳٫
​​​​​​
منبع: آداب و احکام زیارت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گروه اخلاق و عرفان دفتر نشر معارف، 1394.