سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

حیض در سفر

پرسش :

زن حائض در شهری که وطنش نیست قصد ماندن ده روز می‌کند در بین این ده روز از خون پاک می‌شود آیا باید نماز خود را شکسته بخواند یا تمام؟

پاسخ :
همه مراجع: اگر از ابتدای سفر قصد ماندن ده روز را داشته، نمازش تمام است هر چند تعدادی از روزها را نماز نخوانده باشد.[۱]

 پی نوشت:
[۱] – دفتر : همه.

منبع: آداب و احکام زیارت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گروه اخلاق و عرفان دفتر نشر معارف، 1394.