سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

انصراف قصد ده روز در سفر

پرسش :

به مشهد مقدس مشرّف شدیم تصمیم داشتیم بیش از ده روز در آنجا بمانیم. نمازمان را کامل خواندیم ولی بعد از گذشت چند روز، از اقامتمان منصرف شدیم و تصمیم گرفتیم قبل از ده روز به وطن باز گردیم، تکلیف نماز در بقیه روزها چیست، آیا شکسته بخوانیم یا تمام؟

پاسخ :
همه مراجع: بعد از خواندن یک نماز چهار رکعتی قصد شما محقق شده و تا هنگامی‌که در آنجا به سر می‌برید نمازتان تمام است.[۱]

پی نوشت:
[۱] – توضیح المسائل مراجع، م ۱۳۴۲ و وحید، توضیح المسائل، م ۱۳۵۰ و دفتر: خامنه‌اى.

منبع: آداب و احکام زیارت، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، گروه اخلاق و عرفان دفتر نشر معارف، 1394.