سه‌شنبه، 21 اسفند 1397

پرسش :

این جانب در صدد ترجمه ی کتابی برآمده ام که موضوع آن درباره ی راه انتخاب جنسیت فرزند است. در این روش که به «روش دکتر شیتلز» معروف است با استفاده از پیدا کردن زمان تخمک گذاری زنان در اواسط چرخه ی قاعدگی- یعنی وقتی که سلول نطفه ی زن از تخمدان رها می شود و به سوی رحم روانه می شود- و سفارش به نزدیکی در همان زمان برای پسر شدن یا دو سه روز پیش از آن برای دختر شدن نتایج مطلوبی در حدود هشتاد تا نود درصد موارد به دست آمده است. با توجّه به این که در روایت ها و احادیث ائمّه ی اطهار: در زمینه انتخاب جنس فرزندان اشاره هایی آمده است دنبال نمودن چنین تحقیق و بهره گیری از آن حتّی در سطح عموم از نظر شرعی چگونه می باشد؟

پاسخ :
اشکال ندارد زیرا این امور قطعی نیست و احتمالی است.

منبع: استفتائات پزشکی، آیت الله العظمی علوی گرگانی (مدظله العالی)، قم: نشر فقیه اهل بیت (علیهم السلام)، 1395.